diagonal-subirana

AMONG CLOVERLEAVES

AMONG CLOVERLEAVES

At this site the shape of the junction become a complex topic. Even though its design is set by engineering criteria some exercise imagine that this particular shape can be kept and become the main focus of the new ordination.

Interstitial spaces can become public spaces if we add walkways and tunnels connecting both sides of Diagonal Avenue and taking advantage of topographic discontinuities by adding new volumes and programs. Not to erase but to add.

DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_AXONOMETRIA_VOLUMS
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_PLANTA
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_CONNEXIONS
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_MAQUETA
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_RESULTAT
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_AXONOMETRICA
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_VISTA2
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_VISTA
DIAGONAL_ESPLUGUES_AC_EF_JG_MS_BS_RESULTAT2

Comment on the project by Albert Casas, Eduard Fernández, Jordi Guilló, Marc Subirana, and Biel Susanna