sants-campmany

A PARK ON THE ROOF

A PARK ON THE ROOF

Although there is almost no clear relationship between the station and Espanya Industrial Park, its position and scale could have a more important role at this particular area of Barcelona. We can take advantage of the lost square meters of the station’s roof and convert it as a great collective space that could complements the existing park.

This proposal considers the potential of the station’s roof as a green carpet and takes the opportunity to open large skylights for the main hall underneath.

This new masterplan more complex and rich that the existing  improves both the quality of the surrounding area and the station’s internal configuration.

SANTS_AC_DIAGRAMES SANTS_AC_PLANTA SANTS_AC_SECCIO

Nota al projecte d’Adriana Campmany